Leeuwenbergh on Tour KLM Open

 

Op zondag 11 september zijn we weer met veel leden van Leeuwenbergh naar het KLM open gegaan. Ook dit jaar hadden we een prachtige bus die ons afzetten als echte VIP’s voor de ingang van het tentendorp. Het KLM open werd dit jaar verspeeld op de Dutch in Spijk. Deze baan is opgericht en gesticht door de mannen van Made in Scotland. Een project dat on-Nederlands was met grote budgetten en prachtigen dromen. En hoe deze dromen zijn uitgekomen, het hele jaar door is de baan al reeds in top conditie en er hoefde ook maar weinig aangedaan te worden op het naar Tour- Standaard te krijgen.

Op de dag zelf waren we allemaal wel een beetje gespannen, Joost Luiten, Nederlands nummer 1 stond na 2 dagen aan de leiding en zou de laatste dag ingaan met slecht een paar slagen achterstand op de leider. Na een prachtige birdie op 1 en 2 miste Joost op 3 een korte birdie kans.  Wat een wereld start, zou het dit jaar gebeuren?

Na de turn zetten de Joost stevig de druk op de andere spelers, waarbij 1 voor 1 het onderspit dolf tegen het geweld van Joost. De birdie op 17 deed iedereen de das om en met een aantal slagen voorsprong kon Joost de 18de hole rustig uitspelen om zo zijn tweede KLM open titel binnen te halen.

De dag bezorgde iedereen kippenvel, spanning, sensatie maar vooral veel gezelligheid. Volgende jaar gaan we weer, in juni zullen we weer reclame gaan maken voor Leeuwenbergh on Tour en hopen natuurlijk dat iedereen weer meegaat!

Dank aan alle die mee zijn gegaan en natuurlijk aan Joost!! Wat was het gaaf!

Robin Swane

Head Professional Leeuwenbergh Golf Academy.

F53A9862

———————————————————————————————————–

Ook dit jaar organiseert Leeuwenbergh Golf Academy in samenwerking met de jeugdcommissie een trip naar het KLM open.  Vorig jaar zijn we met 85 mensen van Leeuwenbergh gegaan en hopen dit jaar op een verdubbeling.

Het programma van 11 september12046713_708777432586067_1699548049209353943_n
– 09.00 uur                    Vertrek per bus naar het KLM-Open 2016
– 17.00 uur                     Meet & greet met top-spelers en foto moment
– 18.00 uur                     Vertrek naar Leeuwenbergh
– 19.00 uur                     BBQ op de club

 

Voor gadgets, lunchpakketten, vervoer, toegangskaarten en bbq wordt gezorgd.

Kosten voor deze hele dag zijn € 65,- voor volwassenen en € 15,- voor jeugdleden.
Iedereen is welkom van jong tot oud, lid of geen lid.
Je gaat toch zeker ook mee?

Aanmelden is simpel, spreek 1 van de pro’s aan of ga naar de shop. Vul het aanmelding formulier in.
Bij inschrijving kan je direct cash betalen (in de shop aanmelden kan per pin) en ontvang je je toegangsbewijs voor Leeuwenbergh on Tour.

golfacademy@leeuwenbergh.nl
0627111154

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest